Welkom bij Digiwijs!

Na drie succesvolle edities, trekt Digiwijs in 2024 naar Kortrijk. Daar kun je ons ontmoeten op het Learning Bytes Festival van FTI Kortrijk, waar je als leerkracht kennismaakt met de recentste ontwikkelingen in AI-technologie voor onderwijs.

Het Learning Bytes Festival gaat door op woensdag 20 maart 2024. Op het festival komen digitalisering, innovatie en technologie samen met het oog op het onderwijs van morgen. Ontdek er een dynamische expo met toonaangevende bedrijven, luister naar intrigerende panelgesprekken, en neem actief deel aan inspirerende workshops, waaronder acht Digiwijssessies. Scroll naar beneden of klik op de knop in het menu links om te ontdekken welke sessies dat zijn!

Digiwijs 2024 in een notendop

  • Zowel ons concept (digitaal educatief materiaal brengen in Interactieve sessies) als onze vier troeven en thema’s (die je lager op deze website kunt vinden) blijven identiek. Alleen verleggen we onze focus dit jaar naar artificiële intelligentie, privacy en data.

  • De doelgroep van de Digiwijssessies op FTI Kortrijk is identiek als die van de vorige edities: leerkrachten, ICT-coördinatoren en directeurs binnen het kleuter-, lager en secundair onderwijs.

  • Digiwijs gaat niet door als afzonderlijk evenement, maar doet mee aan FTI Kortrijk op 20 maart 2024.

  • FTI Kortrijk is niet gratis, maar leerkrachten ontvangen wel een korting op hun entreekaart. Het standaardtarief bedraagt €80,- en het lerarentarief €50,-.

  • Heb je nog vragen? Contacteer ons dan via info@digiwijs.be

Koop hier je tickets voor het Learning Bytes Festival

Deze 4 troeven maken Digiwijs uniek in zijn soort 👇

  • Een straffe bundeling van niet-commerciële (digitale) tools en kant-en-klaar lesmateriaal voor het basis- en secundair onderwijs.
  • Alle voorgestelde tools en content zijn onmiddellijk toepasbaar in de les.
  • Hands-on workshops en interactieve sessies, opgebouwd rond vier clusters: mediawijsheid, gepersonaliseerd leren, STEM en lesgeven in een digitale school.
  • Direct contact met de partners die jou kunnen ondersteunen en stimuleren bij jouw eigen – al dan niet digitaal – educatief traject.

VIER THEMA’S

Mediawijs

Gepersonaliseerd leren

Megafoon

Mediawijsheid

Robot

STEM

Professor

Lesgeven in een digitale school

Ontdek hieronder de acht Digiwijssessies op Learning Bytes Festival in Kortrijk

Zien wij je op FTI Kortrijk?

0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec
Koop hier je tickets voor het Learning Bytes Festival

Partners

Heb je vragen?

Contacteer ons